Hello There, Guest!
View New Posts   View Today's Posts
Žene i PMS

  • 1 Vote(s) - 5 Average


11-27-2017, 09:29 AM #1
jab
Viši Beta
***
Posts: 90 Threads:2 Joined: Apr 2017 Reputation: 6

Žene i PMS
Majstori igre, imam pitanje koje je vezano uz žene i PMS... moj dugi post, nadam se da vas nisam zamorio i da ćete i vi napisati pokoju...
https://www.reddit.com/r/TheRedPill/comm...her_cycle/
kakva su vaša iskustva?
Imam npr. par situacija koje se direktno vežu na ovu temu na Reddit-u:
1. Cura s kojom se intenzivno viđam (MILF, 28 godina, 8/10 barem) - kad nema PMS mora biti teška kretenska igra.
Kad je u PMS-u, kreću pitanja (comfort testovi, a ne drama testovi definitivno) tipa:
"Što sam tebi ja?", "Jesam li ja tvoj tip cure?", "Voljela bih da nemaš više nikoga osim mene."
PROBAO SAM P&P, BOLJA JE VARIJANTA U TOM TRENUTKU UOPĆE JOJ NE ODGOVARATI. ZAGRLIM JU, MAZIMO SE I POSLIJE ODRADIMO KVALITETAN SEKS. OPET GRLJENJE I MAŽENJE. ODVEDEM JU VAN NA KLOPU NEKU, KRATKI IZLET TIM DANIMA I SL.
2. Cura s kojom se rjeđe viđam (slobodna cura, 24 godine 7/10) - kad nema PMS umjerena kretenska igra.
Primjer PMS-a: Da li bi ti otišao sa mnom na kavu kad imam mengu, da nije svaki put samo seks? Drama test 101 Smile
Odgovor je bih, naravno. Imam gužvu, radim.
Dođem do nje, padne seks i to je to. Onda je npr. jednom u mjesec dana odvedem na piće i tad ne padne seks,  ovo bude kao neko druženje.
Super radi ta varijanta.
3. Cura s kojom je viđam jednom mjesečno ili jednom u 2 tjedna (33 godine, u vezi, 7/10). Teška kretenska igra je potrebna.
Kad ima PMS ne zove, ne javlja se uopće. Kad to sve prođe, javi se i obavimo sve šta trebamo.
4. Dobra prijateljica (znam da ne treba slušati šta žene kažu, ali dobro dođe čuti) - kad ima PMS jako je napaljena i isključivo ima seks sa dečkom. Voli ga i samo s njim želi imati odnose. 
5. OVDJE TREBAM POMOĆ.. 
Počela mi se javljati jedna bivša cura ovih dana. Ima PMS. Nije sigurna da li ja imam curu ili ne i to je pitala (kratko smo se sreli..). Odgovorio sam dosta mutno - "Šta ti misliš imam li?". Nakon toga je još rekla da se moli za mene svaki dan i da će prestati kad nađe dečka. Sprdam ju i napišem da ću joj pomoći naći dečka, ali da će to koštati. Odgovara da nije zainteresirana za nove ljubavi...imala je nekog frajera i to je puklo kroz neko vrijeme valjda.
U tom razgovoru sam rekao da ću ju zvati na kavu kroz par dana. I nakon toga mi šalje neke slike, ali na moje iniciranje da se vidimo ništa ne odgovara... 
JA: "plati pivo"
ONA:"plati klopu"
...nakon toga šalje sliku palačinki drugi dan.
JA: "sutra"
Ona ništa ne odgovori, nego drugi dan pošalje neku drugu sliku koja nema veze sa pričom, ali ima sa nečim što ja volim (star wars neka igračka).
Ovo me podsjeća na priču ALPHA FUCKS, BETA BUCKS. Meni se javlja u PMS-u kad ju peru osjećaji, a ne kad je sve ok. Tad očito seks odrađuje s nekim drugim i izdivlja se. Po meni ovo je tipični primjer gdje te bivša pokušava imati na udici. "Ja ću imati seks bez emocija sa drugima, a kad trebam emocije onda se javljam bivšem." 
Ono što eventualno mogu poslati kao poruku je: "Dođi sutra do mene."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kakva su vaša iskustva za vašim curama i PMS-om? Brinete li uopće o tome? Ja osobno sam počeo jer sam uvidio da ima smisla i da se stvarno žene promijene u PMS-u (emocije prevladavaju).
This post was last modified: 11-27-2017, 12:10 PM by jab.

11-27-2017, 02:28 PM #2
Ne dam se
Alfa
*****
Posts: 782 Threads:7 Joined: Mar 2017 Reputation: 28

RE: Žene i PMS
A kako prepoznaješ da su u tom stanju ? Postanu znatno osjećajnije nego inače ? Neke cure u PMS su loše volje i svadljive, ako su jači bolovi.

11-27-2017, 02:49 PM #3
jab
Viši Beta
***
Posts: 90 Threads:2 Joined: Apr 2017 Reputation: 6

RE: Žene i PMS
Nakon određenog vremena provedenog već znam po ponašanju ( cca. 2-3-4 mjeseca), a i neke mi kažu da su u PMS-u.

11-28-2017, 04:04 AM #4
Vuk
Alfa
*****
Posts: 470 Threads:8 Joined: Mar 2017 Reputation: 109

RE: Žene i PMS
@jab

Ukratko:

1) Da, ove stvari se lako vide kad si u vezi s curom. Kad s njom redovno spavas, onda je lako vidjeti kakav joj je ciklus, u koje dane itd. Osim toga, ako ima menstruaciju, reci ce ti to jer ili nece htjeti imati seks ili ce se morati obaviti pripreme za takav “neuredniji” seks.

2) Kad pogledam unatrag, s curama sam znao lomiti krevete (do sada sam slomio nekoliko komada) u danima neposredno i tokom ovulacije, to jest, onda kad zahtjevaju zesci seks i puno Alfe.

3) O tome sam brinuo utoliko kad sam imao ozbiljne cure koje sam volio onda mi je bilo stalo da njima bude dobro. Za cure koje nisu ozbiljne mi nije bilo stalo jer to nije takva vrsta veze.

4) Dobar link (Rollo Tommassi) za procitati:
https://therationalmale.com/2012/09/25/y...struation/


5) Sto se tice tvoje bivse:
- ako se hoces s njom seksati, onda samo naprijed, ali nemoj zaboraviti da postoji razlog zasto je bivsa, a ne sadasnja (te mozda i buduca)
- ako ti je prijateljica (ali samo prijateljica!), onda se s njom lijepo druzi, odvedi ju na neku malu veceru ili palacinke, pitaj je kako joj je u zivotu, saslusaj je itd., ali pazi da to bude dvosmjerna ulica, to jest, i da ona tebe vodi van ili ti placa pice ili veceru…
- ako ti nije prijateljica, onda nemoj niti slucajno dopustiti da joj budes rame za plakanje jer je to cisti gubitak vremena i muskosti. Ako se zeli zaliti na zivot, muskarce, posao, glupog sefa i slicno, onda to moze raditi nakon sto se s tobom poseksa, pruzi ti odlican oralni seks itd. Inace, ne dolazi u obzir.

Nemoj zaboraviti da je zenska valuta kojom trguju seks, a muska valuta je paznja i ono sto muskarac moze uciniti za zenu (saslusat ju, napraviti uslugu itd.).
Nemoj razbacivati svoju valutu i traciti svoje bogatstvo. Ne samo da takvim razbacivanjem neces doci do cilja npr. seksa, vec ces toj zeni pasti u ocima jer samo budale i slabici daju svoje bogastvo, a da nista ne prime zauzvrat. Zenama uvijek treba dati priliku da zasluze muskarcevu paznju, naklonost i ljubav; takve stvari se ne smiju poklanjati. .

11-29-2017, 04:57 PM #5
Ne dam se
Alfa
*****
Posts: 782 Threads:7 Joined: Mar 2017 Reputation: 28

RE: Žene i PMS
Dok ja skužim u kojem je ona stanju, izaći će iz onog optimalnog stanja. Tongue Ništa držat ću se onoga, željezo se kuje dok je vruće. Big Grin

Iako, prema ovom članku od Vuka, manje bitno kada je u PMS-u, bitnije je kada je u plodnom stanju, jer tada je hipergamija ,,prigušena''.

Se tada cure nešto provokativnije oblače ?

11-29-2017, 06:39 PM #6
Fic
Super Alfa
******
Posts: 1,324 Threads:9 Joined: Mar 2017 Reputation: 59

RE: Žene i PMS
Treba bome paziti ubuduće na taj period od 7 do 14-og dana. Prema članku tad se očekuje kretenska igra, dok poslije se očekuje "nježnije", ali ne toliko da završiš u frend zoni. Morati ću to malo više proučiti, ali kužim osnovu.

12-01-2017, 08:57 AM #7
Duki
Niži Alfa
****
Posts: 110 Threads:6 Joined: Mar 2017 Reputation: 5

RE: Žene i PMS
(11-29-2017, 06:39 PM)Fic Wrote:  Treba bome paziti ubuduće na taj period od 7 do 14-og dana. Prema članku tad se očekuje kretenska igra, dok poslije se očekuje "nježnije", ali ne toliko da završiš u frend zoni. Morati ću to malo više proučiti, ali kužim osnovu.

Tako je! Treba da napišemo neki sažetak... zaključak kako se ponašati u kom periodu... nisu svi tako dobri sa engleskim...

01-03-2018, 09:47 PM #8
Vuk
Alfa
*****
Posts: 470 Threads:8 Joined: Mar 2017 Reputation: 109

RE: Žene i PMS
(12-01-2017, 08:57 AM)Duki Wrote:  Tako je! Treba da napišemo neki sažetak... zaključak kako se ponašati u kom periodu... nisu svi tako dobri sa engleskim...

@ Duki

Svima toplo preporucam da koriste Google Translate ako se suoce s tekstom na jeziku koji mi nije (dovoljno) poznat. Prevod nece biti 100%, ali ce biti sasvim zadovoljavajuce napravljen da ce se tekst moci razumjeti.


Sto se tice ovulacije, PMS-a i toga sto zene hoce, ovo kratkog sazetka:

Naucnici vec dugo vremena znali da se zenska skolonost prema muzevnim muskarcima mjenja kroz menstrualni ciklus. Jedna znanstvena studija iz 2008. je istrazila zensku sklonost prema izrazito muskim licima i muskim licima koja su bile vise feminizirana. Zenska sklonost prema muzevnim licima je bila najveca kad su ispitanice bile u fazi ovulacije. Takodjer, ta studija kaze da je ova skonost izrazito muzevnim licima bila izrazena u onom dijelu mozdanog korteksa, u prednjem cingulate korteksu, koji je podrucje zaduzeno za donosenje odluka i procjenjivanje potencijalnih rizika i dobitaka. Aktivacija u ovom podrucju mozga je bila naglasena kad su zene vidjele muzevna lica, koji su mozda riskantniji za zene, ali im se i vise dopadaju.

Tokom ovulacije zene preferiraju vise muzevna lica, to jest lica koja indiciraju da muskarac ima visoki nivo testosterona. Ta lica su znak da je to muskarac koji ima visokokvalitetnu genetiku jer je poznato da testosteron kompromitira i slabi imunitet. (Op. Vuk: drugim rijecima, muska beba koja ima puno testosterona ima ujedno i slabiji imunitet sto donosi povecani rizik od raznih bolesti itd. Ako uprkos tome ta beba odraste u zrelog muskarca to je onda znak da je njegov imunitet vrlo kvalitetan jer je uspio preziviti u okolnostima povecane opasnosti.)

Tokom ovulacije zene preferiraju muzevna lica iako je povecana razina testosterona povezana i sa povecanom vjerojatnoscu da ce muskarac biti los roditelj ili ce cak napustiti obitelj. Izvan dana ovulacije zene preferiraju muska lica koja su feminizirana jer je to signal da ce takvi muskarci biti vise zainteresirani da podizu potomstvo.

Ovo je Alfa Fucks i Beta Bucks koji zene prozivljavaju kroz svaki menstrualni ciklus.


Ukratko:

Period ovulacije (oko 14 dana od pocetka menstrualnog ciklusa):
- zene imaju izrazenu sklonost prema muzevnim muskarcima: Alfa, misici, drskost itd.
- u tih par dana, recimo od 10-14 dana ciklusa, pozeljno je da muskarac poveca Alfa Igru jer je ovo period kad ce zena najlakse pokazati i ispoljiti svoju “unutrasnju nezasicenicu”
- ovo je takodjer period kad zene naprave stvari koje poslije komentiraju rijecima “ne znam sto mi je bilo, inace nisam takva”
- ako zena u tom periodu izbjegava seks sa svojim deckom ili muzem, to je los znak. A jos je puno gori znak ako umjesto seksa sa partnerom ide van u neki bar ili klub nasminkana i u minici.
- ovo je period kad je hipergamija najmanje vazna (nije nevazna!) i sve se svodi na to da zena zeli doci do najboljih (Alfa) gena

Ostatak ciklusa (lutealna faza i menstruacija)
- zene su vise privucene feminiziranim muskarcima jer njih percipiraju kao dobre moguce roditelje, to jest, Bete koji nece oploditi zenu i onda otici dalje, kao sto bi to Alfa mozda napravio, vec ce ostati pokraj zene i pomoci joj podizati potomstvo
- ovo je period kad zene cijene atribute kao sto su njeznost, paznja, empatija, podrska itd.


Ugrubo:

Ovulacija: partnericu jebes.
Ostatak ciklusa: s njom vodis ljubav.

Ovulacija: dodjes s posla i bez rijeci je pritisnes uz zid, strgnes s nje gacice, i radis sto si naumio.
Ostatak ciklusa: dodjes s posla i kazes joj da se spremi jer ju vodis van na veceru.

Ovulacija: “pritisni i pojacaj”, cocky-funny
Ostatak ciklusa: pitas ju kako joj je protekao dan


Ja cu dodati par osobnih zapazanja:
- ovakve stvari – zenske preferencije i ovisnost o ciklusu – se mogu jasno uociti u ozbiljnoj vezi
- postoje jasni trendovi, ali kao i vecinu stvari u Igri, ovo sve treba primiti s zrnom soli jer se ne radi o apsolutnim vrijednostima vec o vjerojatnostima
- zene se medjusobno razlikuju u smislu da kolicina Alfe koje je jednoj zeni potrebna tokom ovulacije moze biti manja od onoga sto neka druga zena treba kad je u lutealnoj fazi. Ili, drugim rijecima, neke zene vode ljubav puno grublje i opasnije nego sto se neke druge zene jebu. Prema tome, Igru treba, kao i uvijek, kalibrirati prema individualnoj zeni s kojom covjek ima posla.
- ako zena izbjegava seks s partnerom, a osobito ako to radi tokom ovulacije, onda je to znak za primjenu krajnje “dread game”, kultiviranje novih prospekata i mentalnu pripremu da je sadasnja veza gotova.

01-04-2018, 09:24 AM #9
Duki
Niži Alfa
****
Posts: 110 Threads:6 Joined: Mar 2017 Reputation: 5

RE: Žene i PMS
@Vuk

Mnogo ti hvala!
Forum Jump:Users browsing this thread: 1 Guest(s)