Hello There, Guest!
View New Posts   View Today's Posts
Promjene u Igri u zadnjih 10-ak godina

ii 
  • 0 Vote(s) - 0 Average


02-25-2018, 01:33 PM #81
MalikT
Alfa
*****
Posts: 581 Threads:1 Joined: Mar 2017 Reputation: 68

RE: Promjene u Igri u zadnjih 10-ak godina
@ Vuk

Znači, preporučaš za čitanje i ovaj The red pill romm blog?

02-25-2018, 05:44 PM #82
Vuk
Alfa
*****
Posts: 381 Threads:7 Joined: Mar 2017 Reputation: 75

RE: Promjene u Igri u zadnjih 10-ak godina
(02-25-2018, 01:33 PM)MalikT Wrote:  @ Vuk

Znači, preporučaš za čitanje i ovaj The red pill romm blog?

Najbolje je da sam pogledas sto ima na tom blogu i vidis koliko ti je taj materijal koristan.

Ja bih na tvoje pitanje odgovorio sa, "I da i ne - ovisi o tome koji su tvoji primarni interesi."

DA:
- covjek dobro pise (mislim da se profesionalno bavi pisanjem ili marketingom ili tako nesto)
- ima interesantne postove


NE:
- postovi su mu vecinom dugacki sto ce nekim citateljima mozda biti odbojno
- vecina tema, barem ono sto sam ja bio procitao, je bila o braku, kakvu Igru primjeniti na suprugu, kako se ponasati kao pravi Red Pill muz itd.
- vec skoro 3 godine nije nista novo napisao (OK, uvijek se mogu citati stari postovi

02-25-2018, 08:44 PM #83
MalikT
Alfa
*****
Posts: 581 Threads:1 Joined: Mar 2017 Reputation: 68

RE: Promjene u Igri u zadnjih 10-ak godina
@ Vuk

"Jest, nas dvojica sada znamo vecinu zivotnih istina, ali bilo bi bolje da smo to znali cak i prije deset, a kamoli dvadeset godina.
Kad se sad sjetim koliko sam vremena, truda i energije potrosio na krive skole, krive zene, pogresne pravce u zivotu – doslovno mi dodje slabo. I bilo je rijec upravo o tome sto si ti napisao i za sebe: “kada sam donosio jednu od tih pogrešnih odluka, u tom trenutku smatrao sam da je ispravna... nažalost. Zašto sam tada smatrao da je ispravna - zato što sam imao krive informacije, krive poglede, krive vizije, krive stavove”. I tome sam ja sam bio najvise kriv. To nije lako priznati, ali je to tako"

Vidiš, ovaj stav je meni donio apsolutni duševni mir i ravnotežu....napr. nekada sam se strašno ljutio na majku jer mi nije dopustila da upišem srednju školu koju sam želio, a koja bi mi osigurala izvrsno plaćen posao koji bi mene ispunjavao...godinama sam joj to zamjerao...i u svakoj svađi bih joj to nabio na nos. Danas sam jednostavno prihvatio da ona tada nije znala bolje i ne ljutim se više.
Isto tako sam se znao ljutiti na svojeg oca jer se nije baš znao snaći u životu,..ali danas mu me zamjeram - jednostavno nije znao bolje.
Također...u poslu koji radim, često imam priliku surađivati sam potpunim idiotima, čak sam poslovođa ljudima koji baš i nemaju razvijen neki intelekt, i još su pritom strašno zlobni - ne ljutim se - jer bolje ne znaju.

Tako mi je puno lakše funkcionirati u životu...i nikada nisam bio smireniji.Vezano za ovaj blog The red pill room. - krenuo sam ga čitati ovo poslijepodne...i došao sam do istog zaključka kao što si i ti napisao.

@ Vuk

Vezano za tvoje postove koji se odnose na agresivni # MeToo pokret koji je doveo do toga da muškarci sve manje i manje žele biti mentori ženama....zatim glavne urednice Huffington Posta itd ...zamrzavanja jajnih stanica...osnaživanja žena na način da snimaju porno filmove itd

Ukratko mogu reći da se seksualno tržište potpuno raspada...zapravo da revolucija jede svoju djecu...da deseci žena danas na Zapadu slobodno mogu reći: gdje su nestali muškarci?

Povezao bih ovu pojavu, sa odnosom roditelji/malena djeca. Ja bih rekao da su žene kao mala djeca, vječno se prepiru sa roditeljima, traže da im dopuste da rade ovo ili ono, da idu ovamo ili onamo, tada ili tada. No, međutim svima je jasno kada bi roditelji dopustili apsolutno slobodu da mala djeca rade što ih je volja da bi nastao kaos i da bi se mala djeca rasplakala i u sav glas vikala: Gdje su nestali naši roditelji?

Mislim da se upravo takva situacija dogodila na seksualnim tržištima zapadnih zemlja...podivljali feminizam je okrivljavao muškarce, nastojao ih je ukrotiti, feminizirati, zapovijedati...optuživao ih za seksizam.....i kad je gotovo uspio u svojoj misiji - sada se pita gdje su nestali muškarci?!

Sve je ovo bilo logično da će se dogoditi.
Samo, pitam se...kako su muškarci dopustili da se ovo dogodi? Radi li se o nekoj teoriji urote? Da li je ovo proizvela neka tajnovita elitistička skupina? Soroš, masoni, triliterala, Rotschilidi? Ovi, oni?...Čiji se interes krije iza ovih pojava? Tu mi ništa nije jasno...
This post was last modified: 02-25-2018, 09:28 PM by MalikT.

02-25-2018, 10:38 PM #84
Fic
Alfa
*****
Posts: 909 Threads:8 Joined: Mar 2017 Reputation: 48

RE: Promjene u Igri u zadnjih 10-ak godina
(02-25-2018, 08:44 PM)MalikT Wrote:  Sve je ovo  bilo logično da će se dogoditi.
Samo, pitam se...kako su muškarci dopustili da se ovo dogodi? Radi li se o nekoj teoriji urote? Da li je ovo proizvela neka tajnovita elitistička skupina? Soroš, masoni, triliterala, Rotschilidi? Ovi, oni?...Čiji se interes krije iza ovih pojava? Tu mi ništa nije jasno...

Ja sam u potpunosti ovoga mišljenja. Ne vidim išta drugo nego društveni inžinjering na djelu kako bi se promicale ideje iz vrlog novog svijeta. Stalno svi pišu o 1984 i kako je to vizija budućnosti no nije, novi svjetski poredak je meka tiranija zasnivana na materijalnom luksuzu, a duhovnom i psihičkom siromaštvu. Bertrand Russel u svojoj knjizi Scientific Outlook iz 1954. "pretkazuje" dogođaje koji će se dogoditi, a dosta ih se već dogodilo od kada je napisao knjigu. Bio je član Fabijanskog društva pa to ne čudi, oni su krema tehnokratskih manipulatora.
U knjizi se spominju koncepti poput otimanja djece nakon rođenja, korištenje muškaraca samo kao donatora sperme i njegovo micanje iz djetetovog života, odgajanje od strane posebne grupe koje će odmah usaditi poželjan mentalitet i slično.
Igra postaje sve više relevantna i ona je vjerojatno posljednje što će muškarci imati, a da im se ne može oteti. Da li će je moći koristiti, to je drugo pitanje. Vjerujem da će u budućnosti 1% muškaraca imati pristup 99% žena, ali od tih žena će biti tim muškarcima poželjno samo manjina, tako da se lako može dogoditi i depopulacija, pošto više neće vrijediti 80/20.
This post was last modified: 02-25-2018, 10:39 PM by Fic.

02-25-2018, 10:52 PM #85
Posts: 370 Threads:11 Joined: Mar 2017 Reputation: 48

RE: Promjene u Igri u zadnjih 10-ak godina
^^Ja bih rekao da je sve ovo što se događa jednostavno posljedica prirodnog truljenja i propasti suvremene zapadne civilizacije. U tom procesu su svoj interes i mjesto pod suncem vjerojatno našle razne interesne skupine (koje su uostalom i proizašle iz tog raspada) kao što su npr. feministice, masoni, bijeli vitezovi, SJW-i itd.

02-26-2018, 09:21 AM #86
Fic
Alfa
*****
Posts: 909 Threads:8 Joined: Mar 2017 Reputation: 48

RE: Promjene u Igri u zadnjih 10-ak godina
Sad kad ispadne da su bijeli vitezovi ustvari drevni red soyboy ratnika koji okuplja omege diljem svijeta u cilju preotimanja vlasti iz ruku alfi hahaha

02-27-2018, 01:48 PM #87
Mata
Viši Beta
***
Posts: 62 Threads:0 Joined: Mar 2017 Reputation: 7

RE: Promjene u Igri u zadnjih 10-ak godina
Unaprijed se ispričavam na kratkom skretanju s teme.
Malik je napisao:
"Vezano za nepotizam u javnim ili državnim poduzećima....ako nemaš svoje obiteljske veze - onda ih pak sam stvaraj ...učlani se u neku veliku stranku kao što je HDZ, možda i SDP i guraj se do vrha."

@Fic
Koliko znam dijelimo istu struku. Jučer sam na izlazu iz vlaka kratko imao priliku popričati sa jednim tipom koji je kaže isto strojar i završio je taj fakultet prije nekih desetak godina. Sad radi u inozemstvu,. Kratko ga pitam: "ima li posla?" kaže mi:
-Vani uvijek ima, a ikod nas isto, ali samo ako si u stranci.
-Lijevi, centar desni, svejedno je? Pitam ga.
-Nije bitno, samo da si u politici.
@Malik, hvala na savjetu. Ovo ću definitivno učiniti kad završim fakultet.

02-27-2018, 10:18 PM #88
Bruno
Niži Alfa
****
Posts: 132 Threads:1 Joined: Mar 2017 Reputation: 8

RE: Promjene u Igri u zadnjih 10-ak godina
(02-25-2018, 10:52 PM)Čitatelj K Wrote:  ^^Ja bih rekao da je sve ovo što se događa jednostavno posljedica prirodnog truljenja i propasti suvremene zapadne civilizacije. U tom procesu su svoj interes i mjesto pod suncem vjerojatno našle razne interesne skupine (koje su uostalom i proizašle iz tog raspada) kao što su npr. feministice, masoni, bijeli vitezovi, SJW-i itd.

Sa ovim bih se složio . Zapadna civilizacija je već odavno ušla u područje dekadencije i nalazi se na silaznoj putanji .

02-28-2018, 08:56 AM #89
Duki
Viši Beta
***
Posts: 99 Threads:5 Joined: Mar 2017 Reputation: 3

RE: Promjene u Igri u zadnjih 10-ak godina
(02-26-2018, 09:21 AM)Fic Wrote:  Sad kad ispadne da su bijeli vitezovi ustvari drevni red soyboy ratnika koji okuplja omege diljem svijeta u cilju preotimanja vlasti iz ruku alfi hahaha
Xaxaxaxaaa... koliko se smejem. boli me stomak!

Ali nije smešno... ja veoma retko viđam u društvu, ili u izlasku, nekom kafiću, na ulici nekog Alfu... skoro sam bio na jednom putovanju organizovanom od strane turističke agencije i u punom autobusu, bilo je možda deset muških... strašno kad shvatite da su okolo sve žene... naravno svi muškarci su bili sa svojim devojkama/ženama... uglavnom bilo mi je jako lepo, ali taj osećaj da ste manjina nikako da izvetri...


ii 


Forum Jump:Users browsing this thread: 1 Guest(s)