(04-10-2018, 12:40 PM)jab Wrote: Dobrodošao u klub!
Ukratko, moje iskustvo sa bivšima je ono standardno, slijedeća ti mora biti još bolja od bivše i protekle se tada više i ne sjećaš.
Ako je lošija, dugoročno samo dođe do frustracije.
Ali nije loše i te opcije istražiti (ako ti ne uzima puno vremena i volje).
Što se tiče pitanja, sam sebe si već pobijedio barem jednom u ovom tekstu:
"Mislim da je to definitivni trenutak za dizanje ruku od cijele priče. To me i motiviralo da se registriram ovdje, podjelim svoju priču s vama (nadam se da će mladi članovi naučiti nešto iz mojih grešaka) i krenem ispočetka."
(04-10-2018, 02:50 PM)jab Wrote: Gle, da se ne lažemo, svaka moja ozbiljna veza koja je prekinula je ostavila traga na mene. I to je prirodno, ljudski. I tu nema ništa pičkasto i patetično. Ali ono što je poanta toga svega je da ideš dalje u borbu. Razumijem te da nosiš te emocionalne kofere sa sobom i dalje, ali nema tu nekog magičnog trika za promijeniti to. Taj proces traje i jedna zgodna žena se izbija iz glave samo drugom zgodnom ženom.
A ajmo ovako postaviti stvari: Ovo je vrlo lako moguće i njena velika greška (hipergamija 101). Ovom Alfi će biti zanimljiva mjesec-dva-tri-šest... i on nađe neku novu, a ona je zbog svoje hipergamije izgubila 5 godina veze i života. Nije li to njena velika greška, koje je nesvjesna sad?
I tko je sad na većem gubitku, ti sa 33 godine (svjestan svega i željan poboljšanja) ili ona sa 32 godine (nesvjesna situacije, a već polako udara u zid)?
(04-10-2018, 02:57 PM)Mata Wrote: @Pugsley
Za početak pročitaj Ignissov blog i forum uzduž i poprijeko. Zapravo nije dovoljno samo pročitat nego moraš razumijet sve što pročitaš. Ako već nisi upiši se u teretanu ili na neki borilački sport (po mogućnosti oboje). Kreni širit društvene krugove, bilo da je to ekipa iz teretane, izlaska ili nešto treće. Radi na svojoj karijeri, postavi si ciljeve i ispunjavaj ih malo po malo. Kupi motor. Nabaci neku cool tetovažu ako te to privlači. Uzgoji bradu. Radi stvari kojih se plašiš, idi na bangee jump, skoči padobranom, upiši se na planinarenje... Uglavnom postani opet badass koji se nekad bio, a ovu bivšu zaboravi, ionako nije bila kvalitetna. Sretno
Possibly Related Threads... | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Pozdrav svima, predstavljanje! | LoneWolf | 37 | 3,404 |
08-02-2018, 10:26 AM Last Post: Pugsley Adams |