Hello There, Guest!
View New Posts   View Today's Posts
Pozdrav svima

  • 0 Vote(s) - 0 Average


04-20-2018, 10:29 PM #41
Fic
Alfa
*****
Posts: 809 Threads:8 Joined: Mar 2017 Reputation: 47

RE: Pozdrav svima
Mislim stvarno, baš kako je Malik rekao, ovaj napadnuti je toliki beta/omega (ili možda najbolji kršćanin na svijetu) jer pomaže svome neprijatelju. Naravno, zakon divljine se obračunava nemiosrdno s takvima, jebiga.
This post was last modified: 04-20-2018, 10:29 PM by Fic.

04-21-2018, 11:00 AM #42
Pugsley Adams
Niži Beta
*
Posts: 13 Threads:1 Joined: Apr 2018 Reputation: 0

RE: Pozdrav svima
(04-20-2018, 09:30 PM)MalikT Wrote:  @ Čitatelj K

Zanimljiva snimka! Ima li negdje na netu, na jednom mjestu više ovakvih tučnjava iz Hrvatske???

Ovaj u plavoj jakni...ne kužim zašto se umiješao...možda mu je ovaj Napadnuti frend...bar se nadam...jer glupo je upadati u neku tučnjavu ako nisi s nekim od sudionika vezan čvrstim prijateljstvom.

Ovaj ćelavac - Napadač je klasični nasilnik...vidi se da vježba...djeluje mišićav...osilio se potpuno kad je skužio da se ovaj Napadnuti   verbalno i govorom tijela samo opravdava i da u njemu nema niti malo agresivnosti. Pogotovo udarac glavom u nos je klasični znak totalne dominacije, kad znaš da si 200% jači od protivnika, tj. Napadnutog. Iskreno, ovo mu svakako nije trebalo i bespotrebno mu je razbio nos - vidi se da Napadnuti obilno krvari...moguće je čak da je i slomljena nosna kost, dakle teške tjelesne ozljede: kaznena prijava.

Napadnuti je klasični beta momak...i teška budala...samo se čudi i uvlači  glavu u ramena...Nevjerojatno je da ide pomoći onome tko mu je prije par sekundi slomio nos. Klasični beta budala! Smile

Ovaj u plavoj jakni je debeljuškast...ali pretpostavljam da je trenirao boks...ovog napadača je baš snažno udario, puno snažnije nego je Napadač rukom udario Napadnutog. Napadač je "grogiran" i uspio je samo lagano ponovo udariti Napadnutog i pobjeći.

Zanimljiv i poučan video!

I najvažniji dio...bit svakog fizičkog sukoba: u ogromnoj je prednosti onaj tko PRVI udari...jer u uličnoj tučnjavi je teško blokirati udarac, da si ne znam kakav majstor...

Tučnjava s rukavicama je sasvim druga stvar...volumen rukavica ti pomaže zatvoriti gard...suziti mogućnost prolaska protivnikovog udarca.

Vidi se tko zna znanje. Big Grin
Moja pretpostavka je da se čelavi i žrtva poznaju i da ga je čelavi udarao u nekoj bezveznoj alkoholnoj svađi. Debeli dolazi zaustaviti tuču i postaviti se kao autoritet jer zna da ih obojicu može pojesti. Ja sam to često radio dok sam bio impresivan. Rizik od batina debelom nije tako velik ako je iskusan i spreman (a vidimo iz videa da je) snimite kako je lijevom stranom okrenut napadaču i drži ga lijevom rukom na distanci, tako da uvijek može potegnuti udarac jačom desnom rukom ako je potrebno. Kao što i je na kraju. Ono što je važno je da je zaštitio jaja i trbuh. Jedino je riskirao udarce po nogama, ali to treba dobro znati gdje udariti. Valjda mu je mana šta je boksač pa o tome ne razmišlja.

A što se razloga tiće, vidiš ovu hrpu cura. On je situacijski alfa, zašto ne uletiti kao vitez na bijelom konju i uvesti red Wink

Edit:
Ponovno sam pogledao video i čini mi se da je debelog pozvao dečko u crnoj kožnoj jakni sa smeđom kosom kada je shvatio da situacija eskalira.
This post was last modified: 04-21-2018, 11:10 AM by Pugsley Adams.

04-23-2018, 11:10 AM #43
Posts: 332 Threads:11 Joined: Mar 2017 Reputation: 45

RE: Pozdrav svima
@Malik

Hahah, ne znam ima li negdje na netu repozitorij dobrih tučnjava iz Hrvatske, ali ako saznam, javit ću Big Grin

Imam pitanje u vezi ovog dijela:

Quote:.osilio se potpuno kad je skužio da se ovaj Napadnuti verbalno i govorom tijela samo opravdava i da u njemu nema niti malo agresivnosti.

Događa li se ovo često u ovakvim tučnjavama? Mislim na ovo što si komentirao da se nasilnik još više razjari kad vidi da mu se meta povlači.

04-23-2018, 09:59 PM #44
MalikT
Alfa
*****
Posts: 548 Threads:1 Joined: Mar 2017 Reputation: 63

RE: Pozdrav svima
@ Čitatelj K

Da...pravi kreten, šupak... kao što je ovaj Napadač se baš razjari kad vidi da se meta na ovakav način povlači. I moje je mišljenje da se oni donekle od prije poznaju i da je ovaj Napadnuti nešto vjerojatno pijan zasrao .... vjerojatno je izrekao neki glupi komentar prema ćelavom...ovaj je to jedva dočekao, još pored publike i cura.

Napadnuti je trebao reći samo nešto kratko, tipa: Sorry stari, i okrenuti se i otići...
A on se počeo uvlačiti, pretjerano opravdavati, mahati rukama u smislu: Vidite ljudi da nisam kriv, vidite da nisam ništa loše napravio! Napadač je iz ponašanja žrtve shvatio da će ga lako nokautirati...da će to biti lak plijen i tako je dobio krila!

Dakle, prvi dio ove tučnjave je zaista školski primjer....i više nego čest slučaj.
This post was last modified: 04-23-2018, 10:00 PM by MalikT.

Yesterday, 04:18 PM #45
Pugsley Adams
Niži Beta
*
Posts: 13 Threads:1 Joined: Apr 2018 Reputation: 0

RE: Pozdrav svima
Evo Malik poslušao sam tvoj savjet i javio joj se sa pitanjem šta je s kolačima koje mi duguje.
Nešto se izmotava kao da ćemo ići ali se još nije izjasnila kada me vodi.
Glupo mi je da ja sad nju kao vodim jer joj onda puštam njena sranja. Kako situaciju okrenuti u svoju korist?
Forum Jump:Users browsing this thread: MalikT, 1 Guest(s)