Hello There, Guest!
View New Posts   View Today's Posts
Eksplozija nasinja nad curama u HR

  • 0 Vote(s) - 0 Average


06-28-2018, 05:32 PM #1
macak
Viši Beta
***
Posts: 57 Threads:4 Joined: Jun 2017 Reputation: 3

Eksplozija nasinja nad curama u HR
Jedna friška tema za raspravu. doduše loša.
Evo još jedna mlada cura u Zadru pretučena od strane "kršnog momka".

To je sad već valjda treći slučaj u relativno kratko vrijeme. 

Prvo je bila ona pucnjava isto negdje na moru, kada je taj bivši zapucao ne nekog novog s kojim je ova bila vani na terasi u nekom kafiću ili gdje već. Kad sam vidio sliku lika, po faci se zna da je to neki psiho. 
Isto kao i sada ovaj slučaj.

Onda isto onaj dečko što je ubio trudnu curu. Bilo je u medijima neko vrijeme aktualno pogotovo oko suđenja i sudske presude, sad je već zaboravljeno. Kasnije je izašlo u medijima da je bio već psihički lječen.  Ali već odmah novi slučaj gdje je 18 godišnjakina pretučena sva krvava.

Mislim da nema boljih primjera od ovih slučajeva koji pokazuju šta naše cure hoće, čemu teže i šta ih privlači. U ljubavnom smislu.

I sad mediji prave priču oko toga. Provjereno odmah upada sa svojim istraživačkim timovima. Večeras valjda bude u emisiji ta snimka razgovora. Mogli bi slobodno surađivat sa policijom koliko su već razotkrili i otkrili svega u ovoj zemlji. Ovdje se čak spominje da je policija u Zadru podbacila. To je njima interesatno jer to zanimljivo našem narodu, a ne pitaju se šta jedna mlada cura radi s takvim dečkom.  Ja da imam kći tih godina nakon ovakvih slučajeva ne bi mi bilo sve jedno za kakvim se to ona dečkima interesira.

Čitam malo po dnevnik.hr pišu neki razgovor između majke, policije i tog napadača.

Pazite, majka zove tog lika i grdi ga šta joj je kći pretuko!!! i govori mu da se nacrta ispred bolnice. 
ovako su to oni napisali.

Molim? - Slušaj me! - Tko je? - Naslikaj se ispred kirurgije kako god znaš. Jesi čuo? Mama od ***. Ti si je rasakapija, rasakapija si je. Ima unutarnje krvarenje. Dolazi, policija je ovdje, kako god znaš ili će te nać. Čovječe, dite si mi ubija! - Ja nemam pojma o čemu ti pričaš

On njoj samo kaže da nema pojma o čemu ona priča. 

I sada će se još neko vrijeme priča vrtjeti po medijima, proći će. Zaboraviti će se i nikom ništa. A da uopće ne spomenu niti se zapitaju šta uopće jedna cura od 18 godina radi i zašto se druži ili šta već s tako jednim lošim dečkom.

Meni se od toga kosa diže.

Ja ne znam zašto je on nju pretukao. (nigdje nisam pročita razlog premlaćivanja) dali je imala već nešto s njim ili ne, dali se je našla slučajno pa nesterno završila u toj situaciji, ali izgleda da ga je od prije poznala kada je neko materi (valjda rodbina, ili tko spominje se neka sestra u toj priči) preko mobitela javio da joj je kći pretučena spomenuli ime ... # znaš za onog Daruvarčana...#. Ili ona ili netko od rodbine ima broj mobitela od lika kada su ga išli zvat. 


I sad ta jadna nebila majka tjera pravdu, lovi sama tog "napadača" kako to mediji nazivaju zove ga na mobitel. 

Tata se tu ne spominje nigdje, interesatnno. 

- Nije priveden? - Ne. - Zašto nije priveden, možete li mi reći? - Pa zato što je pobjegao. Nismo ga našli. A di on živi, recite mi. - Odakle da ja znam? - tako je zvučao prvi razgovor majke s policijom.


Mislim da će se ovo počet sve češće dešavati kod nas. Ovo je samo jedna žešća situacija koja je uspjela završiti u medijima.

Loše je što mediji ne upozore mladež, djevojke, roditelje na ovakve slučajeve i ne potrude se razotkriti prave motive i okolnosti takvih događaja.

Ono što već ovdje znamo. Cure vole loše dečke. A loši dečki znaju poludjeti i  nekada se ne znaju se kontrolirati. Djevojka ostane pretučena, sa teškim ili trajnim tjelesnim i psihičkim posljedicama. 

Ja se sjetim samo onog posta sa bloga. Nešto kao princip oklopa kornjače - ne znam točno naslov. Idealno - biti na pola dobar na pola loš i znati se kontrolirati. To je dovoljno. Ne treba ići u ekstreme jer to je onda već bolest.

06-28-2018, 06:21 PM #2
Fic
Super Alfa
******
Posts: 1,324 Threads:9 Joined: Mar 2017 Reputation: 59

RE: Eksplozija nasinja nad curama u HR
Ja kad sam vidio njegovu sliku sve mi je bilo jasno. To je ono što red pill daje, dodatni uvid u neke stvari. Oni koji nemaju usvojeni RP, postavljaju pitanja poput "ma kako se to dogodilo", "bila je normalna cura, što radi s takvime?", itd. Siguran sam da je riječ o:
- nizak IQ
- ogroman nivo testosterona
- kompletna psihopatija
- sklonost nasilju zbog nekoliko različitih čimbenika
- teška kretenska igra

Kad to povežeš u osobu i na njega naleti ovako neka girl next door, dobije se recept za propast. Ona će se do ušiju zaljubiti u njega, a on ju neće smatrati više od nekoliko rupa koje će "popuniti". No, ako ona otiđe od njega, jer se zaželila nekoga koje manje "alfa", on će iskazati svoju posesivnu ljubomoru na tipičan krkanski način.
This post was last modified: 06-28-2018, 06:22 PM by Fic.

06-28-2018, 08:20 PM #3
MalikT
Alfa
*****
Posts: 698 Threads:1 Joined: Mar 2017 Reputation: 82

RE: Eksplozija nasinja nad curama u HR
Ma oduvijek je bilo takvih slučajeva i uvijek će ih biti...jedino danas uz internetske portale pojedine se vijesti danima razvlače i dramatiziraju.

@ fic

Složio bih se s ovim kako si opisao ovog dečka koji je pretukao curu, a ja bih dodao da je prava šteta za njega jer nije naučio red pill. Da je savladao red pill, do ovoga ne bi došlo...bolio bi ga kurac za tu curu i išao bi dalje.

Vjerojatno ga je ta cura nešto osramotila (kako je on to doživio u seljačkoj glavi) na način da je napr. s nekim drugim muškarcem flertovala ili se čak spetljala s drugim, odnosno nogirala ovoga. On naravno, kako ne poznaje red pill, to nije mogao preboljeti i reagirao je kako je reagirao. Inače, dečko ima sve kvalitete super alfe, osim što je malo glupav i ne zna red pill.
Jbg...kad si alfa...u muškom, mangupsko-huliganskom, okruženju teško ti padne kad te cura nogira. Zato treba naučiti Igru, da te boli kurac.


Inače, u cijelom ovom slučaju naviše mi smetaju parole kako policija ne radi svoj posao, kako je troma itd itd.

Prvo...u gradu veličine Zadra ima svaki dan toliko i toliko događaja po kojima policija mora reagirati...a posebice u sezoni kad je stalno dupli veći broj osoba na području jednog grada u odnosu na njegovo domicilno stanovništvo.

Drugo, zašto ovaj slučaj izdvajati od slučaja kad muškarac pretuče muškaraca...to se u gradu veličine Zadra dogodi svaki drugi ili treći dan...što bi trebale sve raspoložive policijske snage ganjati tog dečka, samo zato jer je pretučena po spolu žensko i ima 18 god? U čemu je razlika da je pretučen muškarac od 35?

Treće, policija će ga uhvatiti...nije bitno, danas, sutra, prekosutra...biti će priveden i dalje je on stvar pravosuđa. Inače, za nanošenje teških tjelesnih ozlijeda prvi put ide obično uvjetna kazna...ali ako je to kazneno djelo ponovoljeno...onda je barem 6 mjeseci zatvora (napr. kod jednostavnog lomljenja nosa)...u ovom slučaju, s obzirom na okolnosti i ozlijede predviđam godinu do godinu i pol dana zatvora....i to je to...točka.

Četvrto, u Hrvatskoj, kao i u svakoj drugoj državi je na snazi više stotina, ako ne i više tisuća tjeralica za različitim osobama zbog različitih kaznenih djela. Ovi pametnjakovići koji kažu da je policija neučinkovita...baš bi ih volio vidjeti da li bi se složili da se u svakom gradu na ulazima, izlazima...na većim čvorištima,naprave blokadni punktovi (kao što je bilo u ratu) i da policija svakoga zaustavlja, kontrolira unutrašnjost vozila i legitimira sve osobe?!
Ili još bolje da se uvede policijski sat od 21 h do 6 ujutro? Ili da se oduzmu građanstvu svi radio prijemnici, TV uređaji, gadgeti itd? (što su radili Njemci, Talijani, Rusi kad bi okupirali neko područje) I to bi bilo efikasno. Smile)))

06-29-2018, 07:26 PM #4
Posts: 539 Threads:12 Joined: Mar 2017 Reputation: 67

RE: Eksplozija nasinja nad curama u HR
@ macak

Dobro si primijetio da se otac nigdje ne spominje. Cure koje odrastaju bez oca vrlo često se pale na najtežu kretensku igru, jer kroz odrastanje u obitelji nisu imale utjecaj zdravog muškog uzora. Ne čudi me što je ova cura završila sa takvim orangutanom, pogotovo s obzirom da je on 13 godina stariji od nje - to je za curu od 18 prilična dobna razlika.

@ Malik

Tako je, policija obično odradi svoj dio posla. Nakon toga na scenu stupa pravosuđe koje mu sudi po zakonu. Na kraju će ovaj tip dobiti možda koju godinu zatvora, izaći će ranije zbog dobrog vladanja i nastaviti po starom. Ništa novo, takvih slučajeva ima kao u priči.

P.S. Inače, sjećam se kad sam se prvi put susreo sa ovakvim tipom muškaraca (ili barem prvi put da se sjećam)...to je bilo prije nekih 8-9 godina, kad sam još bio student. Prijatelj je slavio rođendan pa je organizirao roštilj na vikendici. Na roštilju je bila prijateljica od njegove cure, koja je nedavno prekinula s dečkom. Što se dogodilo - taj bivši dečko ju je navečer počeo zivkati i ispitivati gde je i s kim je, te nagovarati da će on doći po nju kako ne bi išla sama ili s drugima doma. Ona se sva uplašila i naglo promijenila raspoloženje, da bi na kraju oko 10 navečer taj tip nepozvan došao na party. (!) Sjeo je s nama, pored nje, i ubrzo je ta cura pod njegovim utjecajem rekla kako mora ići. Oboje su se pokupili i otišli, i ostavili prilično lošu atmosferu na tulumu jer su svi komentirali kako frajer ima neko čudno psihopatsko ponašanje.

Sjećam se da je tip bio prilično zgodan, tako da je vjerojatno bio prirodni Alfa s teškim ispadima ljubomore, slično kao tip iz ove priče. Meni je on odmah bio smiješan, jer djelovao je baš kao neki bahati seljačić, a i ta cura je karakterom bila loše kvalitete. Sad kad se toga prisjećam, drago mi je što sam već onda instinktivno nazirao neke stvari, iako sam onda bio teški Beta i daleko od red pilla. Dok su svi ostali bili u čudu da kako se on tako ponaša i da kako ona to tolerira, mene to nije uzbuđivalo, i kasnije sam još komentirao da mi i on i ona djeluju kao poluproizvodi. Cura od prijatelja se na tu moju izjavu malo uvrijedila jer joj je to bila prijateljica, ali tko joj je kriv.

P.S.2. Prije jedno mjesec dana sam trčao po šetnici u kvartu i na jednom autobusnom stajalištu preko puta ceste vidio scenu...neki stari Fiat Uno i iz njega dopire dernjava, čuju se muški i ženski glas. Prilazim bliže i u autu vidim nekog dečka i curu kako se svađaju - ona se derala, ali ne znam jesam li ikad vidio nekog muškarca da tako urla kao što je on urlao na nju. Bilo je okolo još par ljudi koji su zastali i gledali što će se dogoditi, ja sam samo nastavio trčati dalje. Vjerojatno je to bila neka slična priča kao ovo iz Zadra.

07-01-2018, 06:21 PM #5
macak
Viši Beta
***
Posts: 57 Threads:4 Joined: Jun 2017 Reputation: 3

RE: Eksplozija nasinja nad curama u HR
Sad sam bio odgledao reprizu provjerenoga i tu priču. Baš su se okomili na policiju, a policija ga je uhvatila i to jako brzo i nikuda nije pobjegao. Uhvatili bi ga svejedno, prije ili poslije. 
 
Spomenuli su da ju je pretukao jer se je bojao da će ju ostaviti, te da nisu bili u nekoj ozbiljnoj vezi. (Naravno da on neće biti u nekoj ozbiljnoj vezi).

Uvijek će društvo kritizirati premlačivanje ženskog spola, za nas muške nikome nije žao, jer mi smo ipak muški - ako se potučemo ili neki lik završi u bolnici prebijen tko mu kriv.
 
Ni u emisiji nigdje otac nije u priči. Moguće da je onda majka razvedena.
Forum Jump:Users browsing this thread: 1 Guest(s)