Hello There, Guest!
View New Posts   View Today's Posts
Salon za forumaše II

ii 
  • 0 Vote(s) - 0 Average


10-20-2018, 01:57 PM #241
MalikT
Alfa
*****
Posts: 680 Threads:1 Joined: Mar 2017 Reputation: 81

RE: Salon za forumaše II
@ Bruno @ Vuk

Nakon NY...mislim da Vuk jedino može u Zagrebu živjeti...Split je puno, puno manje i bezvezniji...a kamoli Rijeka.

Što se tiče Like i tih 45 minuta da Zagreba....jedna uspredba....sa parkinga ispred moje kuće do ulaska u grad u čijoj okolici živim je točno 7 km. Da bih došao na neku dogovorenu kavu napr. u 11 sati ujutro...ja moram na knap krenuti u 10,40 sati. Inače, godišnje u mojem automobilu prevalim oko 22 -23 000 km. I svaki dan u automobilu barem provedem sat ili dva vremena.

Čovjek koji je naučio ići 5 puta tjedno u teretanu, izlaziti u klubove, posjećivati knjižnice, hendlati različite žene, živjeti sam, hraniti se iz dostave ili restorana...jednostavno ne može živjeti u Lici.


Naravno, lijepo je u Lici imati vikendicu...i otići tamo godišnje dva puta po 5 dana...čisti raj za dušu i tijelo. Ali za single muškarca koji živi sam i navikao je na urbani način života - Lika je nešto poput zatvora otvorenog tipa.

10-26-2018, 12:03 PM #242
Vuk
Alfa
*****
Posts: 466 Threads:8 Joined: Mar 2017 Reputation: 106

RE: Salon za forumaše II
Bruno, Malik i Citatelj K su spomenuli Liku.

Liku znam vrlo dobro. To je krasna, cista priroda. Samo mislim da mi to bas i nije neka opcija zbog svih razloga koje je Malik naveo. Vjerojatno cak nije ni dobar izbor sa covjeka koji ima svoju obitelj jer iako njemu vise nisu vazni vikend izlasci u klub vazni su mu resursi za djecu: dobre skole, mogucnosti za bavljenje raznim hobijima, skole stranih jezika itd., a sve to se ne moze naci u Gospicu, Otoccu ili Gracacu. A stoji i sve ono sto je Citatelj K napisao – to je predaleko od hitne pomoci ili doktora.

Like moze biti interesantna za biznis i moglo bi se tu napraviti zgodnih stvari. Ali, cak i da to napravim (sto nije iskljuceno), svejedno bih bio mobilan i imao stalnu bazu u nekom vecem gradu, vjerojatno Zagrebu, a u Liku dolazio samo po potrebi.
(10-18-2018, 01:32 PM)Bruno Wrote:  Vrlo rado ću elaborirati stanje u Njemačkoj čim budem imao više vremena . Kratko mogu reći da mi se ne isplati raditi i plaćati visoki porez u ovoj zemlji kojim država potiče useljavanje svega i svakoga, dok ja radim i sve uredno plaćam iz Sirije može doći lik koji ima 4 žene i 23 djece, ne mora raditi raditi ništa, već mu država poklanja oko 30.000 euro socijalne pomoći mjesečno. Mene ili nekog Nijemca koji kažemo da to nije u redu proglašava se odmah rasistima i prijeti nam se zbog poticanja na rasnu mržnju i huškanja na druge i drukčije . 
Pisati ću malo o tome  recimo u temi "rat  konspirologija  ..." čim budem imao dovoljno vremena. 

Da, vidio sam taj clanak o tom tipu koji prima 30 tisuca eura socijalne pomoci mjeseno i nisam mogao vjerovati sto citam. Ludnica. Totalna ludnica.
Nije mi samo jasno zasto Nijemci to dozvoljavalju. Muce li ih jos neki kompleksi iz WW2 pa sada to kompenziraju tako da idu u posve drugu krajnost? Stvarno mi nije jasno.

10-26-2018, 07:17 PM #243
Fic
Super Alfa
******
Posts: 1,231 Threads:8 Joined: Mar 2017 Reputation: 57

RE: Salon za forumaše II
Grižnja savjesti koja je programirana od strane dobro poznatih establišment grupa i koja je toliko stigmatizirala ljude da će još desecima godina u budućnosti se sramiti svoje prošlosti i dopuštati da ih gaze kako ih nitko ne bi mogao prozvati. Osim toga, njihova vanjska i unutarnja politika je klasična illuminati/globohomo/nwo politika što ih dodatno ubija u pojam.


ii 


Forum Jump:


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Star Salon za forumaše Fic 48 12,601 04-08-2017, 12:06 PM
Last Post: Igniss


Users browsing this thread: 1 Guest(s)