Hello There, Guest!
View New Posts   View Today's Posts
Salon za forumaše II

ii 
  • 0 Vote(s) - 0 Average


02-10-2019, 04:11 PM #291
Vice
Viši Beta
***
Posts: 55 Threads:1 Joined: Nov 2018 Reputation: 1

RE: Salon za forumaše II
Pogledao sam video u šutu, zbilja je za preporučiti. Slažem se sa Ficom, Roosh je sa prijašnjim naukom još mogao nekako izaći na kraj sa raznoraznim tužbama iz medija jer je promovirao na neki način razvratno ponašanje kakvo oni i priželjkuju. Sad kad je ozbiljniji i spominje važnost nalaženja kvalitetne žene i muža, osnivanje porodice, napadi su sigurno kud i kamo opakiji.

02-10-2019, 06:10 PM #292
Posts: 545 Threads:12 Joined: Mar 2017 Reputation: 67

RE: Salon za forumaše II
@ Fic

Pratim Roosha već dulje vrijeme kao i svi mi ovdje, i kad usporediš Roosha od prije 12 godina, kad je kao 28-godišnjak izdao Bang, sa Rooshom sad, razlika je očigledna. Kad čitam i slušam današnjeg Roosha, vidim da je pun negative, depresivan i bezvoljan. U očima mu se vidi da se lagano gubi, a način izražavanja mu je takav da iz njega naprosto pršti loša energija. Fizički izgled (brada i majica) bolje da ne komentiram, izgleda kao neki mistik-čudak koji će te na autobusnom kolodvoru žicati 3 kune i usput ti pokušati objasniri da ćemo uskoro svi biti spašeni.

I ono najbitnije - za razliku od starog Roosha, ovaj Roosh samo kuka i opisuje negativno u današnjem svijetu. Vrlo je malo njegovih kvalitetnih, praktinih savjeta koji mogu pomoći prosječnom muškarcu da se osjeća sretnije i popravi si kvalitetu života. Umjesto toga, dobivamo samo negativu, a čovjek se gledajući ovaj video može samo izdeprimirati.

Za kontrast, usporedi Rooshev stil sa npr. Blackdragonovim stavom u ovom članku:

http://blackdragonblog.com/2019/01/24/wh...ing-sucks/

Jest, sranje je, ali što možemo učiniti da si pomognemo? Razlika 180. Amerikanci imaju izreku "instead of counting your curses, count your blessings instead".

Današnji Roosh je takav kakav je između ostalog i zbog svega što si naveo, no mislim da tu ima i drugih stvari:

- proputovao je cijeli svijet i povalio desetke žena, no unatoč tome nije sretan. Mislim da je to zbog toga što nikad nije uništio svog unutarnjeg Betu koji traži ženski approval. Čini mi se da su sva ta putovanja i ljubavni pohodi zapravo bili način putem kojeg je on sebi nešto htio dokazati. I očito nije uspio.
- nedavno mu je umrla sestra, o čemu je i pisao na svojoj stranici. Njenu smrt očito nije prebolio i teško ga je pogodila.
- tu je i problem njegovog podrijetla. On sad shvaća važnost obitelji i podizanja djece, no da bi to ostvario mora živjeti tradicionalnim načinom života i kretati se u tim krugovima. To mu je problem jer je Amerikanac, no iransko-perzijskog podrijetla. Npr., teško da će se moći uključiti u župnu zajednicu u nekom malom gradiću u Virginiji, a s druge strane, povratak u Iran mu opet nije opcija jer je Amerikanac, dakle ni tamo nije domaći. Znači, nema uporište u svojoj nacionalnoj zajednici, što je za čovjeka ipak važno. Reklo bi se, nit' smrdi nit' miriši.
- zbog svog angažmana znatno mu je otežano socijaliziranje i uspinjanje kroz redove društva. Jebiga, to je cijena koju plaća kao i svi ostali ljudi koji su bili pioniri u nečemu, ali neshvaćeni i odbačeni od društva.

Zbog svega ovoga smatram da Roosh više nije relevantan i kvalitetan autor iz područja muškosfere. Ni na koji način ga ne osuđujem - svi smo puno naučili od njega - ali jebiga, prošao je svoj zenit i to treba prihvatiti, te nastaviti dalje.

02-10-2019, 06:48 PM #293
Fic
Super Alfa
******
Posts: 1,368 Threads:10 Joined: Mar 2017 Reputation: 60

RE: Salon za forumaše II
Slažem se s tvojim opaskama, no htio bih dodati da je njegov forum nešto što se nadam se doživjeti duboku starost. Tom forumu dugujem mnogo toga. Roosh forum je dar i nadam se da će Roosh uvijek moći reći "I built this".

02-10-2019, 08:19 PM #294
Ne dam se
Alfa
*****
Posts: 790 Threads:7 Joined: Mar 2017 Reputation: 28

RE: Salon za forumaše II
,,- tu je i problem njegovog podrijetla. On sad shvaća važnost obitelji i podizanja djece, no da bi to ostvario mora živjeti tradicionalnim načinom života i kretati se u tim krugovima. To mu je problem jer je Amerikanac, no iransko-perzijskog podrijetla. Npr., teško da će se moći uključiti u župnu zajednicu u nekom malom gradiću u Virginiji, a s druge strane, povratak u Iran mu opet nije opcija jer je Amerikanac, dakle ni tamo nije domaći. Znači, nema uporište u svojoj nacionalnoj zajednici, što je za čovjeka ipak važno. Reklo bi se, nit' smrdi nit' miriši.''

LA ? Ako se tamo ne uspije uklopiti, neće nigdje. Tongue

Dobar članak od blackdragona, oportunistički, ali u pozitivnom smislu Smile


ii 


Forum Jump:


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Star Salon za forumaše Fic 48 14,069 04-08-2017, 12:06 PM
Last Post: Igniss


Users browsing this thread: 1 Guest(s)