Igniss

Blog

Kvalitetna žena

Što čini kvalitetnu ženu? Većina muškaraca će opisati karakterne osobine, pod pretpostavkom da je i izgled zadovoljavajući, i s tim se 100% slažem. Dok god žena izgleda donekle dobro, sklon sam više položiti na njen karakter, nego na samo ljepotu – pogotovo ako bi s njom planirao nešto više od samo zabave.

Dakle, što čini kvalitetnu ženu? Ljubaznost, dobrota, nježnost, suptilnost, ženstvenost, pouzdanost, vjernost, inteligencija, pozitivnost. Sve ove osobine su poželjne, a neke su nužne. Razmišljao bi o vezivanju za ženu samo ako bi po tome uistinu bila kvalitetna – a to znači da bi me istinski usrećivala, a ne samo uzbuđivala, i da bi se s njom osjećao sigurno. To znači da bi joj se mogao potpuno posvetiti i prepustiti joj moju dušu na čuvanje, bez brige da će jedne noći u baru raširiti noge za tipa koji se slučajno našao na pravom mjestu i rekao joj kako ima zanimljive oči.

Neke stvari koje NE čine kvalitetnu ženu:

– ulazi u veze “samo za zabavu”
– očekuje od muškarca da joj osigurava luksuz
– drži te na udaljenosti kao “rezervnu opciju”
– prevarila je više od dva puta u životu, ili više od jednom istog momka
– ne vidi ništa krivo u tome da (dulje od par dana) bude u više veza istodobno
– njen karakter je hladan, agresivan, sarkastičan i besraman
– dvostruko dulje se sprema za izlazak s prijateljicama nego s tobom
– pilulu smatra izgovorom za seks bez kondoma sa strancima

Nikad ne odustaj od svojih kriterija. Žene koje ne mogu ispuniti barem dio kriterija kvalitete, ili pokazuju osobine s ove liste, koliko god bile zgodne i privlačne, dobre su samo za neobaveznu zabavu, za povremeno ljubakanje, seks i skupljanje slika na mobitelu.
Sačuvaj svoj teškom mukom stečen muški kapital – svoju inteligenciju, brižnost, snagu, zaštitu, novac, osjećaje, vjernost – i svoju LJUBAV – za one uistinu kvalitetne žene. Kao netko tko je vidio dovoljno da i najvećeg idealista pretvori u cinika kamenog srca, ako naiđeš na takvu, budi pametan i zadrži je. Njena vrsta polako izumire.

Leave a Reply