Igniss

Blog

Što uraditi s tim tipom/curom?

Jednom davno, izlazio sam s curom koja se ponašala toplo-hladno i neuhvatljivo. Ne bi odgovarala na SMS-ove, zaboravljala je na dogovorene kave, i iako bi ponekad pokazala interes, održavati kontakt s njom bilo je poput vađenja zubiju.

Frustriralo me što nisam mogao napredovati i, dok sam taj tjedan sjedio negdje s prijateljima, spomenuo sam problem. Njihovi savjeti bili su dobrodušni i potpuno beskorisni, kao i očekivano. No dok sam razglabao o tome što uraditi s tom curom, doživio sam trenutak prosvijetljenja.

Je li ona u tom trenutku sjedila negdje sa svojim prijateljicama i pitala ih za savjete kako da dođe do mene, što učiniti s ovim zgodnim, neuhvatljivim tipom? Ne! Umjesto toga, zabavljala se i uživala u pozornosti, sve udaljenija svaki put kada bi dobila novu poruku od mene ili drugog beta orbitera. Igrala se sa mnom, no svejedno sam njenu neozbiljnost nagrađivao tako da sam još više jurio za njom.

Ignissovo pravilo #2:
Ako moraš pitati za savjet o tom tipu/curi, vjerojatno si ih već izgubio.

Dovoljno je pokazati interes za bilo što (kontakt, izlazak, vezu, seks, vjenčanje…) jedan put. Ako nema pozitivnog odgovora, to je odgovor samo po sebi. Izrazi interes, ali ako ga ne dobiješ natrag, nemoj to nagrađivati i postat ćeš privlačniji. Ljudska priroda je trčati za onim što se povlači od njih. Budi “taj tip” / “ta cura”.

Leave a Reply